quickmax-logo

Quickmax

Quickmax ögonfransserum rekommenderas för kvinnor som vill ha längre, återfuktade, finare och mer hälsosamma ögonfransar. Produkten tar dessutom hand om huden på ögonlocken och gör den mjuk, och belyser huden runt ögonen.

En förpackning av produkten räcker ungefär till sex månaders behandling (5 ml av vätskan). Quickmax ögonfransserum förbättrar ögonfransarnas tillstånd och stimulerar deras tillväxt. De första resultaten bör bli synliga efter cirka fyra veckors behandling, medan de ultimata resultaten synd efter två månader. Kosmetikan behöver inte appliceras varje dag när man väl uppnått det förväntade resultatet. När behandlingen pågår blir ögonfransarna återfuktade, glansigare, och mer hälsosamma. Tack vare regelbunden applicering framstår ögonfransarna som längre, tjockare, och fylligare.

Varje applicering av Quickmax måste inledas med sminkborttagning. Med hjälp av en borste ska du måla en linje på de övre ögonlocken. Linjen bör sträcka sig från ögats inre hörn till det yttre. Det rekommenderas att utföra appliceringen varje kväll. Trots dess vätskeliknande konsistens förväntas produkten inte rinna ner i ögonen. Om detta sker måste du genast skölja ögonen med varmt vatten, avbryta behandlingen, eller till och med uppsöka en läkare.

Den främsta ingrediensen i Quickmax ögonfransserum är hyaluronsyra. Den förser ögonfransarna och huden på ögonlocken med ordentlig återfuktning och föryngring. Kosmetikan har också mjukgörande, vårdande och omhändertagande egenskaper. Det är ju trots allt så att ögonfransar som återfuktas ordentligt är de som bäst kan växa och öka i volym.

Fördelar:

återfuktar, föryngrar och vårdar ögonfransar och ögonlock
effektivitet
enkel applicering
innehåller hyaluronsyra

Nackdelar:

kan orsaka irritation
högt pris
förlänger inte ögonfransarna på ett markant sätt

latisse-logo

Latisse

Latisse är till för kvinnor som vill ha längre, tjockare och starkare ögonfransar. Förpackningen liknar inte heller något vanligt ögonfransserum. Metoden för applicering skiljer sig också från vad vi är vana vid.

Latisse har egenskaper som förlänger ögonfransarna och gör dem tjockare. De första effekterna av behandlingen syns efter tre veckor. Under följande appliceringar förses ögonfransarna med aktiva ämnen vars mål är att stimulera ögonfransarnas tillväxt och fyllighet. Tyvärr varar effekterna av behandlingen inte länge då de försvinner ett par veckor efter avslutat behandling med Latisse. En förpackning Latisse innehåller 3 ml av produkten, vilket räcker för fyra månaders behandling.

Latisse måste appliceras varje kväll tills de önskvärda resultaten uppnås. För att täcka den övre ögonfranslinjen kan man använda borstarna som medföljer i förpackningen. När borsten gjort sitt jobb måste den kastas bort. För att applicera Latisse på det andra ögonlocket bör man använda en ny, ren borste. Det finns ingen poäng i att applicera kosmetikan på de nedre ögonlocken. Användaren måste också vara försiktig med att applicera kosmetikan så att den inte når ögonen, då detta kan leda till irritation (t.ex. svullnad, tårbildning, rodnad).

Latisse innehåller starka ämnen som förlänger ögonfransar och gör dem tjockare. Tyvärr kan dessa ingredienser orsaka allergiska reaktioner, särskilt hos personer med känsliga ögon eller känslig hud runt ögonen. Latisse innehåller inga dofter eller färgämnen.

Fördelar:

förlänger ögonfransar
precis dosering
snabb applicering
inga dofter
enkla applikatorer

Nackdelar:

irritationer
dålig effektivitet
inköp av nya applikatorer ökar kostnaden för behandlingen
resultaten försvinner vid avslutad behandling
högt pris

neulash-logo

Neulash

Neulash ögonfransserum säljs i en glansig flaska om 3,2 ml eller 6 ml. Den mindre förpackningen räcker i cirka fem månader, och den större i cirka sju månader. Vätskan i den större förpackningen har en fylligare konsistens, och måste därför noggrant appliceras på ögonlocket.

De första effekterna av behandlingen med Neulash blir synbara efter cirka tre veckor, medan de slutliga syns efter två månaders behandling. Efter den här perioden kan ögonfransserumet appliceras med några dagars mellanrum. Neulash förlänger, stärker och tar hand om ögonfransarna, och förbättrar deras fyllighet. Produkten kan användas även om personen bär kontaktlinser, permanent smink eller falska ögonfransar.

När det gäller applicering av Neulash bör det ske med hjälp av den medföljande borsten. Applikatorn bör dras längs den övre ögonfranslinjen (från ögats inre hörn till det yttre). Applicering av kosmetikan måste upprepas varje kväll tills de önskade effekterna uppnås. En positiv aspekt är att produkten absorberas snabbt och inte lämnar fläckar på ögonlocken eller ögonfransarna. Om kosmetikan hamnar i ögonen måste man skölja ur dem. Om irritation uppstår rekommenderas det också att man avbryter behandlingen eller träffar en läkare.

Neulash innehåller många naturliga ingredienser. Dessa biodynamiska ämnen ansvarar för vård av ögonfransar och ögonlock. Dessa ämnen är: vitaminer, peptider, hyaluronsyra, extrakt från pumpafrön, biotin, sojaolja och glycerin.

Fördelar:

produkten säljs i två olika storlekar
effektivitet
stärker och vårdar ögonfransarna och förbättrar deras fyllighet
tar hand om huden på ögonlocken
naturliga ämnen
applicering

Nackdelar:

tjock konsistens
kan irritera

xlash-pro-logo

Xlash Pro

Xlash Pro ögonfransserum är framtaget för att förbättra ögonfransarnas tillstånd. Det rekommenderas för personer vars ögonfransar är korta, ljusa och tunna. Personer med hudallergier, omyndiga, gravida och ammande rekommenderas inte att använda ögonfransserumet. När det gäller personer som genomgått kemoterapi eller som för tillfället lider av allvarliga sjukdomar bör rådfråga en läkare innan de påbörjar behandlingen med Xlash Pro.

Regelbunden applicering av ögonfransserumet garanterar synbara resultat i form av längre, tjockare, fylligare och mörkare ögonfransar. De första resultaten är synliga efter cirka tre till fyra veckors regelbunden applicering. De slutliga resultaten uppnås efter tre till fyra månaders behandling. För att uppnå såväl de första som de slutliga resultaten måste man vara tålmodig och envis. Ögonfransarna verkar dock återvända till sitt tillstånd innan behandlingen så fort man slutar applicera ögonfransserumet. När vi ändå pratar om appliceringen bör vi nämna att produkten säljs tillsammans med en liten borste som hör till Xlash Pro.

Tack vare applikatorns form är det lätt att endast applicera kosmetikan på det övre ögonlocket. När du sover rör sig ögonfransserumet ner till det nedre ögonlocket. Om Xlash Pro hamnar i ögonen kan du uppleva en stickande känsla eller rodnad. I sådana fall rekommenderas man att avbryta behandlingen och vänta tills obehaget försvinner. Innan appliceringen rekommenderas det att man tar bort allt smink, tar ur kontaktlinserna, tvättar händerna, och tvättar ansiktet. Om någon använder en ögonkräm behöver denna kosmetika appliceras först. Så fort den absorberas kan man applicera Xlash Pro ögonfransserum, enligt instruktionerna i den medföljande broschyren.

En flaska ögonfransserum innehåller 3 ml av produkten. Denna mängd räcker för fem månaders behandling. Xlash Pro ögonfransserum har nyligen även lanserat en större flaska, som innehåller 6 ml av produkten. Denna version av kosmetikan räcker för tio månaders behandling. Flaskan är full, och därför måste man vara försiktig för att inte spilla en del av ögonfransserumet.

Fördelar:

enkel applicering
fin förpackning
effektivitet

Nackdelar:

kan orsaka irritation
man måste vänta länge på de slutliga resultaten
högt pris
ögonfransarna återgår till sitt tillstånd innan behandlingen

feg logo

FEG

FEG är ett ögonfransserum med många egenskaper. Det rekommenderas för personer med svaga, tunna, korta och glesa ögonfransar. Produkten kan användas av både män och kvinnor. Personer som har förlorat sina ögonfransar efter att ha tagit en viss medicin eller efter att de drabbats av allvarliga sjukdomar kan definitivt dra nytta av en behandling med FEG ögonfransserum.

FEG ögonfransserum kan förlänga, stärka och vårda ögonfransar, och göra dem tjockare. De märkbara resultaten syns efter två månaders användning. För att få resultaten att vara längre rekommenderas det att man inte avbryter behandlingen då detta kan få ögonfransarna att återgå till sitt tillstånd innan behandlingen.

FEG ögonfransserum bör appliceras på det övre ögonlocket med hjälp av en liten borste. När man gör detta måste man vara försiktig så att applikatorn inte hamnar i ögat. Smärta, en stickande känsla eller allmänt obehag kan bli resultatet om ögat kommer i kontakt med applikatorn. Det finns viktig information för personer som bär kontaktlinser. Innan appliceringen av FEG ögonfransserum måste man ta ur kontaktlinserna, sätta på produkten, och vänta 15 minuter innan man tar på sig linserna igen. Kosmetikan måste användas på rengjord och torr hud.

Originalprodukten innehåller ingredienser från växter. Dessa är bland annat extrakt från gurka, granatäpple, olja från pumpafrön, grönt te, och vitamin B12. Det irriterar inte och orsakar inga allergiska reaktioner. Tyvärr finns det många förfalskade kopior, och användningen av dessa kan leda till stickande känslor och röda ögon. Man kan dessutom drabbas av stort obehag i form av rodnad och missfärgningar på ögonlocken och huden runt ögonen. Om man använder de förfalskade kopiorna under lång tid kan man utveckla en känsla av att ha sand i ögonen, vilket definitivt är en obehaglig känsla. Både originalprodukten och de förfalskade kopiorna kostar ungefär lika mycket.

FEG ögonfransserum säljs i en vit och silverfärgad flaska som ligger i en färgglad kartong. Inuti lådan finns en broschyr med följande information: dosering, förvaring, försiktighetsåtgärder och ingredienser. En förpackning med 3 ml av kosmetikan räcker för fem månaders behandling. För att inte förstöra kosmetikan med exempelvis bakterier är det förbjudet att röra applikatorn, korkens insida, och flaskans hals.

Fördelar:

enkel applicering
intressant designad förpackning
naturlig sammansättning

Nackdelar:

högt pris
man kan stöta på förfalskade kopior
kan orsaka irritation
kan missfärga huden på ögonlocken

RevitaLash-logo

Revitalash

Revitalash ögonfransserum innehåller många viktiga egenskaper. Produkten har generellt sett en positiv effekt på ögonfransarnas tillstånd och bidrar till deras tillväxt. Kosmetikan rekommenderas för kvinnor som vill ha längre, fylligare, starkare och mer hälsosamma ögonfransar. Revitalash fungerar på flera sätt. Å ena sidan förlänger det ögonfransarna och gör dem tjockare och fylligare, och å andra sidan stärker, återuppbygger och vårdar det dem. De första resultaten syns efter cirka en och en halv månads regelbunden applicering.

När det gäller tillfredsställande resultat syns dessa mycket senare, efter tre till fyra månaders behandling. Efter denna tidsperiod och när man uppnått de önskade resultaten bör kosmetikan appliceras två till tre gånger i veckan. Därför kan man säga att det här är ett ganska effektivt ögonfransserum.

 

revitalash5imagesrevitalash revitalash4

Revitalash ögonfransserum ska appliceras vid sänggående, på rena ögonlock. För att applicera kosmetikan rekommenderas man att använda den medföljande borsten och måla en linje på ögonlocken, precis på ögonfranslinjen. Appliceringen av Revitalash ögonfransserum kan jämföras med applicering av en vanlig eyeliner, eftersom borstarna liknar varandra och produkterna även har en liknande konsistens.

Trots det faktum att merparten av ögonfransserumets sammansättning består av naturliga ämnen kan man, särskilt i början av behandlingen, uppleva irritation i form av smärta i ögat eller en kliande känsla runt ögonen. Om irritation uppstår rekommenderas det att man sköljer ögonen med en stor mängd varmt vatten, avbryter behandlingen tills den allergiska reaktionen försvinner, och rådfrågar en läkare eller en annan specialist. När irritationen försvinner kan man självklart återgå till behandlingen med Revitalash. Det rekommenderas dock att man håller noggrann uppsikt över dessa områden för att upptäcka negativa reaktioner och reagerar omedelbart om sådana uppstår.

Revitalash ögonfransserum säljs i en silverflaska i en blå förpackning. Inuti lådan finns fack som hindrar kosmetikan från att flytta på sig och drabbas av skador. Ett intressant faktum är att produkten kan köpas i två olika versioner. Användarna kan välja mellan en flaska med 2 milliliter och en med 3,5 milliliter.

Fördelar:

förlänger ögonfransar och gör dem tjockare
stärker och vårdar ögonfransar
enkel applicering
fin förpackning

Nackdelar:

högt pris
orsakar irritation

avatar_blank

Nanolash

Nanolash är ett mycket effektivt ögonfransserum som kombinerar många innovativa funktioner, underbara egenskaper, och ämnen från naturliga miljöer som extrakt från växter, ögontröst, och mycket mer. Det är framtaget för korta, svaga, skadade och ljusa ögonfransar.

Produkten rekommenderas även för personer som lider av allvarliga sjukdomar eller personer som genomgått kemoterapi. Produkten bör dock inte användas av gravida eller ammande kvinnor, unga personer, och personer som genomgår kemoterapi. Om en person har känsliga ögon eller känslig hud runt ögonen rekommenderas det at man rådfrågar en läkare, en optiker eller en dermatolog innan man påbörjar behandlingen med Nanolash. Dessa specialister kan berätta huruvida det är lämpligt att använda produkten eller ej. Sammansättningen av Nanolash är helt naturlig, och inga allergiska reaktioner eller irritationer upptäcktes vid dermatologiska tester. Därför behöver man inte vara rädd för att använda ögonfransserumet.

 

Nanolash-1Nanolash-2Nanolash-3Nanolashs främsta mål är att stimulera ögonfransarnas tillväxt och göra dem tjockare, mörkare, och starkare. Ögonfransserumet vårdar, föryngrar, och återfuktar ögonfransarna, och ger varje individuell ögonfrans en mjukare struktur. De första effekterna syns cirka en månad in i behandlingen, medan de slutliga resultaten syns först efter två månader.

När de önskade resultaten har uppnåtts rekommenderas det att man applicerar Nanolash två gånger i veckan för att upprätthålla resultaten från behandlingen. Man måste självklart vara försiktig så att borsten inte hamnar i ögonen, då detta kan orsaka temporärt obehag som irritation i ögonen. I sådana fall rekommenderas man att skölja ögonen med vatten.

Nanolash ögonfransserum måste appliceras vid sänggående, på ren och torr hud. Med hjälp av en tunn borste kan man applicera produkten på den övre ögonfranslinjen. Sedan bör man följa samma process på den nedre ögonfranslinjen.

Som tidigare nämnts är Nanolash ett effektivt ögonfransserum med naturliga ämnen som gör ögonfransarna längre, tjockare, mörkare, starkare och mer hälsosamma. Växtbaserade ingredienser skyddar också ögonlocken och huden runt ögonen. Ögonfransserumet orsakar vare sig stickande känslor, rodnad, eller allergiska reaktioner. Nanolash ögonfransserum säljs i en liten svart flaska med silverinskriptioner. Lådan som innehåller flaskan har ett liknande utseende. Inuti lådan finns två fack, ett för flaskan och ett för en broschyr med en beskrivning av produkten och instruktioner för användning på flera språk. Flaskan innehåller 3 ml av produkten, vilket räcker till cirka sex månaders behandling.

http://nanolash.se/

Fördelar:

effekterna uppnås efter en månads applicering
tillväxt av nya ögonfransar
ögonfransarna blir längre, tjockare, mörkare och fylligare
naturliga ingredienser
ingen irritation
problemfri applicering
effortless application
effektivitet
lågt pris
estetiskt designad förpackning

Nackdelar:

hård kartonglåda och svårigheter att öppna den