Neulash

Neulash ögonfransserum säljs i en glansig flaska om 3,2 ml eller 6 ml. Den mindre förpackningen räcker i cirka fem månader, och den större i cirka sju månader. Vätskan i den större förpackningen har en fylligare konsistens, och måste därför noggrant appliceras på ögonlocket.

De första effekterna av behandlingen med Neulash blir synbara efter cirka tre veckor, medan de slutliga syns efter två månaders behandling. Efter den här perioden kan ögonfransserumet appliceras med några dagars mellanrum. Neulash förlänger, stärker och tar hand om ögonfransarna, och förbättrar deras fyllighet.

Produkten kan användas även om personen bär kontaktlinser, permanent smink eller falska ögonfransar.

När det gäller applicering av Neulash bör det ske med hjälp av den medföljande borsten. Applikatorn bör dras längs den övre ögonfranslinjen (från ögats inre hörn till det yttre). Applicering av kosmetikan måste upprepas varje kväll tills de önskade effekterna uppnås. En positiv aspekt är att produkten absorberas snabbt och inte lämnar fläckar på ögonlocken eller ögonfransarna. Om kosmetikan hamnar i ögonen måste man skölja ur dem.

Om irritation uppstår rekommenderas det också att man avbryter behandlingen eller träffar en läkare.

Neulash innehåller många naturliga ingredienser. Dessa biodynamiska ämnen ansvarar för vård av ögonfransar och ögonlock. Dessa ämnen är: vitaminer, peptider, hyaluronsyra, extrakt från pumpafrön, biotin, sojaolja och glycerin.

Fördelar:

produkten säljs i två olika storlekar
effektivitet
stärker och vårdar ögonfransarna och förbättrar deras fyllighet
tar hand om huden på ögonlocken
naturliga ämnen
applicering

Nackdelar:

tjock konsistens
kan irritera