Effektivt ögonfransserum. Hur applicerar man?

Home under-eye compressesEffektivt ögonfransserum är en kosmetika som vårdar våra ögonfransar och huden runt ögonen. Dess mål är att förlänga ögonfransarna och göra dem tjockare, fylligare och mörkare samtidigt som det ska bidra till deras föryngring, styrka, återfuktning och tillvaratagande av vårdande ämnen. För att ett ögonfransserum ska fungera som det är avsett måste man dock applicera det ordentligt. Hur gör man det?

Om vi vill att våra ögonfransar (och ögonbryn) ska vara sötare, mer hälsosamma, starkare, längre och fylligare måste vi använda ett ögonfransserum på ett lämpligt sätt. Varför? Varje effektivt ögonfransserum innehåller många aktiva ämnen som påverkar ögonfransarnas tillstånd positivt. Dessa påverkar bland annat fransarnas tillväxt, gör dem tjockare, återbygger fransarnas skadade struktur både inuti och utanpå, och förbättrar ögonfransarnas allmänna tillstånd. Det är viktigt att inse att det endast beror på oss huruvida ögonfransarna får de ämnen de behöver eller ej.

Effektivt ögonfransserum innehåller framför allt extrakt från växter, vitaminer, återfuktande ämnen och andra naturliga ingredienser. Vilket är det bästa sättet för att leverera dessa till folliklarna och ögonfransarnas rötter? Vi måste lära oss reglerna för applicering av ögonfransserum. Den här sortens information bör finnas i en broschyr som medföljer det specifika ögonfransserumet. I de flesta fall medföljer en liten, tunn borste. Den bra nyheten är att användningen av en sådan applikator nästan är identisk med användningen av en applikator för eyeliner. Med en snabb rörelse kan man rita en linje på det övre och nedre ögonlocket, precis på ögonfranslinjen. Vissa ögonfransserum innehåller en kam istället för en borste. I dessa fall påminner appliceringen om att täcka ögonfransarna med mascara. Produkten måste täcka hela ögonfransarna, från deras rötter till deras yttre spetsar.

Finns det några regler som bör följas för vård av ögonfransar? Ja, det fins det. Till exempel måste vi erbjuda en perfekt miljö för att ögonfransserumet ska kunna absorberas och fungera så som vi vill att det ska fungera. Detta sker genom noggrann sminkborttagning. Varför? Endast rengjord och torr hud kan absorbera all kosmetika. Faktum är att sminkborttagning bör anses vara ett obligatoriskt moment i alla delar av din ansiktsvård på kvällstid. Så hur applicerar man? Först bör du tvätta händerna och rengöra ansiktets hud och ögonlocken från smink. Sedan ska man applicera produkten i enlighet med de tidigare nämna riktlinjerna, och vänta tills ögonfransserumet börjar verka.