Nanolash

Nanolash är ett mycket effektivt ögonfransserum som kombinerar många innovativa funktioner, underbara egenskaper, och ämnen från naturliga miljöer som extrakt från växter, ögontröst, och mycket mer. Det är framtaget för korta, svaga, skadade och ljusa ögonfransar.

Produkten rekommenderas även för personer som lider av allvarliga sjukdomar eller personer som genomgått kemoterapi. Produkten bör dock inte användas av gravida eller ammande kvinnor, unga personer, och personer som genomgår kemoterapi. Om en person har känsliga ögon eller känslig hud runt ögonen rekommenderas det at man rådfrågar en läkare, en optiker eller en dermatolog innan man påbörjar behandlingen med Nanolash. Dessa specialister kan berätta huruvida det är lämpligt att använda produkten eller ej. Sammansättningen av Nanolash är helt naturlig, och inga allergiska reaktioner eller irritationer upptäcktes vid dermatologiska tester. Därför behöver man inte vara rädd för att använda ögonfransserumet.

Nanolash-1Nanolash-2Nanolash-3Nanolashs främsta mål är att stimulera ögonfransarnas tillväxt och göra dem tjockare, mörkare, och starkare. Ögonfransserumet vårdar, föryngrar, och återfuktar ögonfransarna, och ger varje individuell ögonfrans en mjukare struktur. De första effekterna syns cirka en månad in i behandlingen, medan de slutliga resultaten syns först efter två månader.

När de önskade resultaten har uppnåtts rekommenderas det att man applicerar Nanolash två gånger i veckan för att upprätthålla resultaten från behandlingen. Man måste självklart vara försiktig så att borsten inte hamnar i ögonen, då detta kan orsaka temporärt obehag som irritation i ögonen.

I sådana fall rekommenderas man att skölja ögonen med vatten.

Nanolash ögonfransserum måste appliceras vid sänggående, på ren och torr hud. Med hjälp av en tunn borste kan man applicera produkten på den övre ögonfranslinjen. Sedan bör man följa samma process på den nedre ögonfranslinjen.

Som tidigare nämnts är Nanolash ett effektivt ögonfransserum med naturliga ämnen som gör ögonfransarna längre, tjockare, mörkare, starkare och mer hälsosamma. Växtbaserade ingredienser skyddar också ögonlocken och huden runt ögonen. Ögonfransserumet orsakar vare sig stickande känslor, rodnad, eller allergiska reaktioner. Nanolash ögonfransserum säljs i en liten svart flaska med silverinskriptioner. Lådan som innehåller flaskan har ett liknande utseende. Inuti lådan finns två fack, ett för flaskan och ett för en broschyr med en beskrivning av produkten och instruktioner för användning på flera språk.

Flaskan innehåller 3 ml av produkten, vilket räcker till cirka sex månaders behandling.

http://nanolash.se/

Fördelar:

effekterna uppnås efter en månads applicering
tillväxt av nya ögonfransar
ögonfransarna blir längre, tjockare, mörkare och fylligare
naturliga ingredienser
ingen irritation
problemfri applicering
effortless application
effektivitet
lågt pris
estetiskt designad förpackning

Nackdelar:

hård kartonglåda och svårigheter att öppna den