feg logo

FEG

FEG är ett ögonfransserum med många egenskaper. Det rekommenderas för personer med svaga, tunna, korta och glesa ögonfransar. Produkten kan användas av både män och kvinnor. Personer som har förlorat sina ögonfransar efter att ha tagit en viss medicin eller efter att de drabbats av allvarliga sjukdomar kan definitivt dra nytta av en behandling med FEG ögonfransserum.

FEG ögonfransserum kan förlänga, stärka och vårda ögonfransar, och göra dem tjockare. De märkbara resultaten syns efter två månaders användning. För att få resultaten att vara längre rekommenderas det att man inte avbryter behandlingen då detta kan få ögonfransarna att återgå till sitt tillstånd innan behandlingen.

FEG ögonfransserum bör appliceras på det övre ögonlocket med hjälp av en liten borste. När man gör detta måste man vara försiktig så att applikatorn inte hamnar i ögat. Smärta, en stickande känsla eller allmänt obehag kan bli resultatet om ögat kommer i kontakt med applikatorn. Det finns viktig information för personer som bär kontaktlinser. Innan appliceringen av FEG ögonfransserum måste man ta ur kontaktlinserna, sätta på produkten, och vänta 15 minuter innan man tar på sig linserna igen.

Kosmetikan måste användas på rengjord och torr hud.

Originalprodukten innehåller ingredienser från växter. Dessa är bland annat extrakt från gurka, granatäpple, olja från pumpafrön, grönt te, och vitamin B12. Det irriterar inte och orsakar inga allergiska reaktioner. Tyvärr finns det många förfalskade kopior, och användningen av dessa kan leda till stickande känslor och röda ögon. Man kan dessutom drabbas av stort obehag i form av rodnad och missfärgningar på ögonlocken och huden runt ögonen. Om man använder de förfalskade kopiorna under lång tid kan man utveckla en känsla av att ha sand i ögonen, vilket definitivt är en obehaglig känsla. Både originalprodukten och de förfalskade kopiorna kostar ungefär lika mycket.

FEG ögonfransserum säljs i en vit och silverfärgad flaska som ligger i en färgglad kartong.

Inuti lådan finns en broschyr med följande information: dosering, förvaring, försiktighetsåtgärder och ingredienser. En förpackning med 3 ml av kosmetikan räcker för fem månaders behandling. För att inte förstöra kosmetikan med exempelvis bakterier är det förbjudet att röra applikatorn, korkens insida, och flaskans hals.

Fördelar:

enkel applicering
intressant designad förpackning
naturlig sammansättning

Nackdelar:

högt pris
man kan stöta på förfalskade kopior
kan orsaka irritation
kan missfärga huden på ögonlocken