Lashcode

Vi antar att vissa av er är bekanta med Lashcode Mascara som tog över marknaden och stal kvinnors hjärtan världen över. Nu gör varumärket även en riktigt hygglig ögonfransförstärkare. Produkten både ser fin ut och är effektiv – designad med uppmärksamhet på minsta detalj så att du kan få bästa möjliga resultat. Vad är det som gör Lashcode till en av de bästa ögonfransförstärkarna?

Produkt:

Raden av effekter är dess stora tillgång och den liknar de bästa produkterna i den här kategorin. När du använder den här förstärkaren ger du dina fransar näringsämnen som är väsentliga för tillväxt och reparation – vitaminer och mineraler. Dag efter dag får ögonfransarna tillbaka sin kraft och återvänder till sitt naturliga, vackra utseende efter ett par veckors behandling. Under de första veckorna återfuktar och stärker Lashcode ögonfransförstärkare och ger näring så att det kan stimulera tillväxt under de kommande veckorna.

Den effekt du får är längre, tjockare, djärvare och fylligare fransar.

Om det finns någon som omedelbart vill förbättra fransarnas utseende samt bibehålla dess välmående, är Lashcode ett utmärkt val – konditionerar, stärker och förskönar dem.

Användning:

Det finns två saker i den här förstärkaren som gör applikationen så enkel – en riktigt bekväm applikator och väl absorberande formulering. Lashcode har en väldigt trevlig borste med mjuka borst för enkel applikation. Allt du behöver göra är att applicera produkten en gång per dag för att förvandla dina fransar inom några veckor. Innan det måste du ta bort alla sminkprodukter – annars kan förstärkaren inte göra sitt jobb.

Ingredienser:

Vad är det som gör att vi sätter Lashcode på listan över de ledande fransvårdsprodukterna? Utmärkt sammansättning av ingredienser utarbetad av proffs så att dina fransar kan få sitt hälsosamma och fantastiska utseende tillbaka hyfsat fort. Det har dock ännu fler fördelar. Ytterligare en tillgång är att förstärkaren räcker riktigt länge tack vare att den har högre kapacitet än standardserum. Det gör att du kan använda den i flera månader och njuta av resultaten under en längre tid. Det här är utmärkt kvalitet till ett riktigt bra pris.

www.lashcode.se

Fördelar:

Större serum betyder att effekter håller längre
Effektiv fransvård och tillväxtsstimulering
Rimligt pris med tanke på kvaliteten och resultaten
Lätt formulering och en väldigt bekväm applikator
Noggrant utformad sammansättning av ingredienser

Nackdelar

Kräver systematisk användning