Xlash Pro

Xlash Pro ögonfransserum är framtaget för att förbättra ögonfransarnas tillstånd. Det rekommenderas för personer vars ögonfransar är korta, ljusa och tunna. Personer med hudallergier, omyndiga, gravida och ammande rekommenderas inte att använda ögonfransserumet. När det gäller personer som genomgått kemoterapi eller som för tillfället lider av allvarliga sjukdomar bör rådfråga en läkare innan de påbörjar behandlingen med Xlash Pro.

Regelbunden applicering av ögonfransserumet garanterar synbara resultat i form av längre, tjockare, fylligare och mörkare ögonfransar. De första resultaten är synliga efter cirka tre till fyra veckors regelbunden applicering. De slutliga resultaten uppnås efter tre till fyra månaders behandling. För att uppnå såväl de första som de slutliga resultaten måste man vara tålmodig och envis. Ögonfransarna verkar dock återvända till sitt tillstånd innan behandlingen så fort man slutar applicera ögonfransserumet.

När vi ändå pratar om appliceringen bör vi nämna att produkten säljs tillsammans med en liten borste som hör till Xlash Pro.

Tack vare applikatorns form är det lätt att endast applicera kosmetikan på det övre ögonlocket. När du sover rör sig ögonfransserumet ner till det nedre ögonlocket. Om Xlash Pro hamnar i ögonen kan du uppleva en stickande känsla eller rodnad. I sådana fall rekommenderas man att avbryta behandlingen och vänta tills obehaget försvinner. Innan appliceringen rekommenderas det att man tar bort allt smink, tar ur kontaktlinserna, tvättar händerna, och tvättar ansiktet. Om någon använder en ögonkräm behöver denna kosmetika appliceras först. Så fort den absorberas kan man applicera Xlash Pro ögonfransserum, enligt instruktionerna i den medföljande broschyren.

En flaska ögonfransserum innehåller 3 ml av produkten.

Denna mängd räcker för fem månaders behandling. Xlash Pro ögonfransserum har nyligen även lanserat en större flaska, som innehåller 6 ml av produkten. Denna version av kosmetikan räcker för tio månaders behandling. Flaskan är full, och därför måste man vara försiktig för att inte spilla en del av ögonfransserumet.

Fördelar:

enkel applicering
fin förpackning
effektivitet

Nackdelar:

kan orsaka irritation
man måste vänta länge på de slutliga resultaten
högt pris
ögonfransarna återgår till sitt tillstånd innan behandlingen