Quickmax

Quickmax ögonfransserum rekommenderas för kvinnor som vill ha längre, återfuktade, finare och mer hälsosamma ögonfransar. Produkten tar dessutom hand om huden på ögonlocken och gör den mjuk, och belyser huden runt ögonen.

En förpackning av produkten räcker ungefär till sex månaders behandling (5 ml av vätskan).

Quickmax ögonfransserum förbättrar ögonfransarnas tillstånd och stimulerar deras tillväxt. De första resultaten bör bli synliga efter cirka fyra veckors behandling, medan de ultimata resultaten synd efter två månader. Kosmetikan behöver inte appliceras varje dag när man väl uppnått det förväntade resultatet. När behandlingen pågår blir ögonfransarna återfuktade, glansigare, och mer hälsosamma. Tack vare regelbunden applicering framstår ögonfransarna som längre, tjockare, och fylligare.

Varje applicering av Quickmax måste inledas med sminkborttagning. Med hjälp av en borste ska du måla en linje på de övre ögonlocken. Linjen bör sträcka sig från ögats inre hörn till det yttre. Det rekommenderas att utföra appliceringen varje kväll. Trots dess vätskeliknande konsistens förväntas produkten inte rinna ner i ögonen. Om detta sker måste du genast skölja ögonen med varmt vatten, avbryta behandlingen, eller till och med uppsöka en läkare.

Den främsta ingrediensen i Quickmax ögonfransserum är hyaluronsyra.

Den förser ögonfransarna och huden på ögonlocken med ordentlig återfuktning och föryngring. Kosmetikan har också mjukgörande, vårdande och omhändertagande egenskaper. Det är ju trots allt så att ögonfransar som återfuktas ordentligt är de som bäst kan växa och öka i volym.

Fördelar:

återfuktar, föryngrar och vårdar ögonfransar och ögonlock
effektivitet
enkel applicering
innehåller hyaluronsyra

Nackdelar:

kan orsaka irritation
högt pris
förlänger inte ögonfransarna på ett markant sätt